Bodybuilding&Fitness foto’s | Jeroen de Beer Fotografie - Jeroen de Beer Fotografie

Bodybuilding en Fitness fotografie

Welkom op mijn website! Ik ben Jeroen de Beer, een professioneel bodybuilding en fitness fotograaf in Tilburg.

Zelf train ik nu zo'n 8 jaar vol enthousiasme, begeleid enkele atleten voor de flexcup (SAP cup), heb in Tilburg de krachtsportvereniging voor studenten mee opgericht en geef maandelijks science-based clinics over voeding en training op de universiteit. Ik haal super veel voldoening uit het feit dat ik mensen kan helpen hun doelen te bereiken op die manier! 

Ik denk niet dat je ooit een echt goede bodybuilding of fitness fotograaf kunt zijn als je zelf niet gek bent op de sport! Weten hoe spieren het best uit komen door te spelen met licht en het actief kunnen helpen poseren tijdens een shoot is echt een meerwaarde en zorgt er voor dat jullie er uit zien op de foto's zoals je verdient: zo goed mogelijk, want daar ben je al die tijd al voor bezig!

Ik ben zo open mogelijk over de prijzen; iedereen betaalt hetzelfde en je weet waar je aan toe bent! Je krijgt bij mij nooit onbewerkte foto's, omdat mijn naam er aan is verbonden en ik het belangrijk vind dat ik alleen het allerbeste van mezelf geef. Bewerking is een heel belangrijk onderdeel van de foto's om het gevoel over te brengen en alles zo goed mogelijk over te laten komen!

Ik ben super gepassioneerd over mijn beroep en bodybuilding, en ik wil DE fitness fotograaf van Nederland worden! Mijn prijzen zijn er op dit moment puur op gericht zoveel mogelijk te kunnen fotograferen en een naam te maken dus maak gebruik van deze scherpe tarieven en boek snel een afspraak!

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten bij een Bodybuilding & Fitness shoot bij mij? Klik dan hier!

Kijk voor de verschillende mogelijkheden bij: prijzen

Powered by SmugMug Log In